Display advertising

Lees verder

Social media

Lees verder

Data driven digital marketing

Lees verder

Media consultancy

Lees verder

If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe.

Wij begrijpen de digitale wereld en spelen voortdurend in op de behoefte van onze klant. We werken samen met onze klanten aan grensverleggende resultaten en leveren prestaties door onze gedreven aanpak, kritische houding en passie voor het vak.

 

Eyemix Consultancy en partners hebben meer dan 25 jaar digitale ervaring. Ervaring die we graag inzetten voor onze opdrachtgevers. Van strategische media, planning en implementatie tot en met ecCommerce projecten.
Kortom op alle (digitale) gebieden staan wij klaar! Bent u er kaar voor?

Eyemix Consultancy is opgericht in het digitale tijdperk. Daardoor begrijpen wij meer dan ooit dat onze klanten onafhankelijk advies willen van ervaren mediaspecialisten. Dit in combinatie met effectieve mediaplannen, gebruikmakend van onderzoeksdata, nieuwe media en technieken, briljante service en persoonlijke aandacht.
De focus ligt op het resultaat. Hoe kunnen we met media de doelstellingen halen van onze klanten en het maximale uit het mediabudget halen.

Wij beheren uw mediacampagnes. Wanneer de campagne strategie en het mediaplan zijn gemaakt starten wij met het inrichten van uw campagne. Wij zetten uw campagnes op, selecteren de juiste doelgroepen en passen de gewenste targeting mogelijkheden toe. Het verzorgen van media trafficking evenals de uitvoering van het mediaplan is onderdeel van onze dienstverlening.

Bereik je doelgroep optimaal met online media