Media advies en consultancy

Alle online marketing activiteiten gericht om uw businessdoelen te realiseren.

Of het nu gaat om een direct response campagne of een geïntegreerde branding campagne waarmee awareness kan worden vergroot. Al met al zorgen wij ervoor dat het mediabudget op de meest kostenefficiënte manier wordt ingezet om uw doelgroep te bereiken.

Wij geloven niet in adverteren om het adverteren. Wij geloven in resultaat. En in de juiste strategie om dat resultaat te behalen. Daarom vertalen wij uw marketingdoelstellingen naar mediadoelstellingen. En adviseren we de meest effectieve mediastrategie, die we vervolgens uitwerken, inkopen, uitvoeren en optimaliseren.

Meer weten?

Online marketing

op basis van online doelstelligen bepalen we de juiste mix van online activiteiten.

We bepalen via welke kanalen we de relevante doelgroepen bereiken.

Monitoring en optimalisatie

De performance van de verschillende online marketing activiteiten wordt gemeten en met gerichte acties verder geoptimaliseerd. Resultaten worden in periodieke rapportages met u gedeeld.

Media kanalen

Het digitale landschap is divers, voor elke doelgroep is een unieke set aan kanalen beschikbaar. Wij geven advies over de best performing kanalen.

Implementatie media

We adviseren, begeleiden online campagnes. Essentieel is een correcte implementatie.

Doelstellingen

Het bepalen van de doelstellingen is essentieel voor het verhogen van de slagingskans. Van merkbekendheid tot en met ecommerce, elke doelstelling heeft zijn eigen do’s  & dont’s.

Data

Op basis van beschikbare data blikken we terug in de tijd en bepalen we ons startpunt voor nieuwe campagnes.